De Marke III, fase 2

Image

Plan de Marke III, fase 2

Dat fraai en betaalbaar wonen uitstekend samengaan, wordt bewezen in Plan de Marke III, fase 2. Voor realisatie hiervan is een prachtige locatie gekozen.

Dicht bij fijne winkels voor dagelijkse boodschappen maar ook dicht bij alle faciliteiten op cultureel en sportief gebied. Hengevelde is een ondernemend dorp in vele opzichten. Er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud.

Ook logistiek gezien ligt deze nieuwe wijk zeer gunstig. Aan de rand van Hengevelde met een snelle verbinding richting stedelijk gebied, maar ook met prachtig uitzicht op weilanden en fraaie coulissen rond dit gezellige en actieve Twentse dorp.

De ontwikkeling van dit bouwplan komt tot stand door goede samenwerking tussen de gemeente Hof van Twente, ondernemersvereniging SIO en bouwcombinatie Ten Heggeler/Dura Vermeer Bouw Hengelo. Zij luisteren goed naar specifieke wensen van starters en senioren op de woningmarkt. Dat zie je terug in het ontwerp van de woningen. Ook stelden zij een uitgebreid pakket met opties samen, om tegemoet te komen aan individuele wensen. Deze zijn verderop in de brochure te vinden.

Contact

Secretariaat SIO 
Janninksweg 1 
7496 PT Hengevelde

Tel: +31 (0)547 333 305
info@siohengevelde.nl

© 2020 SIO HENGEVELDE. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken